24 ianuarie 2011

It's funny how some people think i'm immature
while others say i'm older than i actually am...

8 comentarii:

Anonim spunea...

Eu am încetat să mă las definit de alţii. Până la urmă, sunt singurul responsabil de viaţa mea şi de ceea ce am ajuns. Aşa că eu decid practic cum sunt... că alţii mă văd mai imatur sau mai matur, e problema lor. Şi doar a lor. Cu cât ne lămurim mai repede că oamenii trebuie acceptaţi aşa cum sunt, pentru că dacă e să se schimbe, o vor face de la sine, cu atât mai bine...

Kante spunea...

Mie mi s-a parut de-a dreptul ironic. Intr-adevar, nu te definesc ceilalti...dar e interesant sa te privesti prin ochii fiecaruia...si e si mai interesant sa te vezi in antiteze...

p.s.: daca dintre toate calitatile si defectele unei persoane, un lucru te deranjeaza, are rost sa incerci sa-l schimbi? asta daca vezi ca nu vine de la sine...

Anonim spunea...

Nu. Nu are rost să încerci să schimbi pe nimeni, nu forţat. Niciodată nu iese bine de nicio parte...

Eu am o perspectivă mai dubioasă. Şi anume... calităţile cam toate pot fi reproduse, şi întâlnite la orice om. Ceea ce-i separă sunt defectele. Ei, dacă poţi îndura defectele, calităţile devin ceva mai frumos decât orice :)

Kante spunea...

corect...daca poti indura defectele...dar ce se intampla daca unele le poti accepta, altele nu? si daca incerci sa schimbi "defectul" altei persoane (intre ghilimele pentru ca asa il vezi tu, ca un defect) pentru a va fi bine amandurora?

Anonim spunea...

depinde cum defineşti acel defect.
Faptele nu sunt defecte, şi consider că orice om greşeşte...cel puţin o dată. Asta nu îl defineşte, ci repetabilitatea acelor fapte.

Pe de altă parte, defect pentru mine poate fi de exemplu inabilitatea de a accepta anumite forme ale realităţii, lipsa de încredere, impulsivitatea absolută etc.

Am fost şi voi rămâne la părerea că unde sunt 2, orice problemă, fie a unuia sau a celuilalt e problema 'lor'. Şi împreună trebuie să găsească soluţia.

Kante spunea...

thanks for the thoughts ;)

Isys spunea...

... inca nimic nou ?

oufa.... :(

Kante spunea...

inca nu. pana de inspiratie :(
dar ma pregatesc...:P