17 mai 2009

Over and over again

Cause it's all in my head...I think about it over and over again...I replay it over and over again...De ce nu putem trece peste anumite situatii? De ce trebuie sa existe lucruri care sa ne marcheze existenta? De ce in ciuda nepasarii unora sau a atitudinii altora, continuam sa speram...sa credem ca va veni o vreme cand totul se va schimba si viata noastra va arata altfel? De ce atata nepasare si indiferenta si mai ales de ce ne doare atat de rau? Suntem oare atat de slabi incat nu ne putem ridica sa spunem ''pana aici! de acum totul se va schimba!"? Ne-am adancit atat de mult in ganduri si sentimente incat nu mai vedem lumina? Sau inca ne intrebam daca ea exista cu adevarat? Ce trebuie sa se intample, cine trebuie sa intervina pentru ca lucrurile sa poata fi schimbate? Nu suntem oare in stare sa dam tonul propriei schimbari? Sau ne temem prea mult de ce ar putea urma?

3 comentarii:

el_zorabb spunea...

hmm..the old, shitty problem, eh?
Dar ghici ce..e problema doar atunci cand ii permiti tu sa fie problema..cand intrebarile tale se rezuma a se opri in jurul 'problemei'..cand viitorul tau se reazama doar pe o multime de 'what if-uri' in ceea ce priveste problema!
DETASEAZA-TE ..uita de problema, fa alte zeci de lucruri care sa nu tina de problema..regaseste-ti drumul pe alte directii, evita problema..si intr-o zi nu va mai conta daca o intelegi sau ba!

misca ceva! .. schimba macazul, ca de nu il faci tu nu il face nimeni si mai mult..anii trec, amintirile raman. Or daca tu ramai doar cu non-amintiri sin cauza ca permiti 'problemei' sa creeze un mare gol..ma intreb eu - vei deveni si tu pe viitor un mare gol?

Doar luptand mereu sa fii fericit, indiferent pe ce directie e sansa de fericire..doar asa ai sanse mari sa nu ajungi o persoana uracioasa si seaca. doar asa ai sanse sa devi un om frumos la batranete.

Hai , la drum cu tine! Schimba macazul!!

Angeliqlady spunea...

Probabil ca asta ma asteapta...un mare gol...n-am descoperit inca modalitatea de a ma detasa de 'problema' si recunosc ca sunt sceptica in ceea ce priveste sortii de izbanda. 'Problema' va ramane mereu acolo, intr-o mai mica sau mai mare masura...

el_zorabb spunea...

'problema' poa' sa ramana unde vrea ea, daca nu te conduce pe tine..nu te poate afecta mai mult decat o lasi tu sa te afecteze..ah! la varsta ta se cuceresc orizonturi, nu se fixeaza ambitii doar pentruu ca e nu stii cum sa nu o faci. fa-o! schimba macazul!