10 iunie 2009

Poveste

S-au cunoscut asa cum se cunosc mai toti tinerii din ziua de azi...pe net. Dupa saptamani de tatonare, dupa ce fiecare isi pierduse increderea in oameni, au hotarat sa se intalneasca, fiind convinsi ca au multe in comun. Ajunsa prima la locul stabilit, ea simtea ca ceva nu e in regula. Desi el nu aparuse inca, se simtea agitata; se plimba de colo-colo, gandindu-se la tot felul de lucruri. Trecusera 15 minute si el nu aparuse. Desi se simtea mintita, ceva ii spunea parca sa mai astepte putin. Hotari sa mai stea 5 minute, dupa care va pleca. Se gandea la vorbele lui, la cat de frumos vorbise cu ea si la cat de in regula parea. Nu-i venea sa creada ca putuse fi atat de fraiera incat sa se astepte ca el sa apara. Dezamagita, isi promise ca nu va mai lasa niciodata pe nimeni sa-si bata joc de ea. Hotari sa plece. Intorcandu-se, isi dadu seama ca el era in spatele ei. Il intreba de cat timp se afla acolo. "Destul cat sa-mi dau seama ce-ti trece acum prin minte". Ii venea sa-i spuna in fata cat e de infumurat si ca i-ar prinde bine niste lectii de bun simt. In schimb, se trezi urmandu-l in localul unde aveau sa-si petreaca urmatoarele 2 ore incercand sa afle cat mai multe unul despre celalalt. Ajunsa acasa, incepu sa-si gaseasca alte ocupatii, pentru a evita sa se gandeasca la intalnirea avuta. "Cat de sigur pe el poate fi omul asta! Nu cred ca l-as putea suporta multa vreme in preajma mea", se trezi gandind cu voce tare...Timpul a trecut; s-au mai intalnit, si-au povestit experientele, s-au ajutat reciproc. A trecut mult timp de la prima lor intalnire. In timp ce unul isi aminteste cu drag momentul, celalalt refuza sa vorbeasca despre el.

Un comentariu:

el_zorabb spunea...

hmm..eu cred mai degraba ca unul a trecut peste moment si celalat a ramas cumva acorat in trecut, intr-un moment pe care in mintea lui il considera ca e neconsumat.
let it go..otherwise, the one that is waiting for sharing moments after moments with you, will be lost in time..you give all to the past, but you are getting colder and colder ..it is not about an enigma's treasure..but about your soul.

Why keeping the ice, when outside is so warm?
No doubt that you are feeling so cold,
Your time is not the time that requests you
But is the time that would always REJECT you.