21 noiembrie 2009

Cine esti?

TU cel care imi oferi atita liniste, atita incredere in mine...TU cel care te bucuri pentru mine...TU cel care esti acolo cand am nevoie de tine...TU cel care imi ghicesti gindurile si imi ridici moralul atunci cind simt ca ma prabusesc...TU cel care esti linga mine cind ma simt singura si imi dai curaj sa privesc viata cu alti ochi...TU cel care te bucuri cind sunt fericita si te intristezi cind sunt suparata...TU cel care ma apreciezi pentru ceea ce sunt...TU cel caruia ii place felul meu de-a fi asa cum este...TU cel care ma intelegi atit de bine si caruia pot sa-i impartasesc chiar si cele mai neinsemnate ginduri...TU cel care te gindesti la mine cind ma astept mai putin...TU cel care te bucuri de fiecare data cind ma vezi...TU ESTI CEEA CE EU NUMESC UN PRIETEN ADEVARAT! TIE ITI MULTUMESC PENTRU TOT!

4 comentarii:

el_zorabb spunea...

frumos.
cati prieteni adevarati ai?

Angeliqlady spunea...

Vreau sa cred ca sunt putini, dar buni...dar stii ca niciodata nu poti fi sigur de nimic in viata asta. Intre timp, ma bucur de cei care sunt acum :)

el_zorabb spunea...

ti-e dor de vren prieten care..nu mai e in preajma ta?
ai lasat vreodata cearta sa te indeparteze de el/ea?

Angeliqlady spunea...

Da, mi-e dor...Mi-e dor de multi prieteni vechi. Din pacate, cu sau fara voia mea, au intervenit lucruri care au schimbat cursul relatiilor dintre noi si tot din pacate, revenirea la ce a fost inainte nu mai depinde de mine.