2 august 2009

Intrebari


Cat de mult iti poate influenta viata o alta persoana? Te-ai gandit vreodata la asta? Ce impact poate avea ea asupra deciziilor tale, asupra modului tau de a gandi, de a privi lucrurile, asupra a tot ceea ce insemni TU? Cat de mult ai fi dispus sa o lasi in viata ta? Cat de mult te afecteaza ceea ce i se intampla? Iti doresti s-o ajuti, s-o faci sa simta ca esti alaturi de ea mereu? Cum te manifesti cand esti in prezenta ei?

Ai iubit vreodata intr-atat incat sa poti spune ca nimic altceva nu mai conteaza inafara de EL/EA? Daca nu, crezi ca ai fi capabil de o asemenea iubire?

Ce te-a facut sa tii la ea asa de mult? Sau ce te-a impiedicat s-o faci? Ai gasit intotdeauna raspunsurile la intrebarile care te macinau? Te-ai intrebat vreodata de ce iubesti? De ce ai iubit? De ce pe ea si nu pe cealalta? De ce atunci sau de ce acum?

Un comentariu:

KiCsIkRiSzTa spunea...

in fiecare zi ma gandesc la aceste intrebari,dar unori acestea trebuie sa ramana intrebari, viata e prea scurta sa devii atat de inteligent,si sa ai atata experienta ca sa poti raspunde la toate intrebarile care-ti trec prin cap.